Blomberg -> Bergstén

Tänään 16.7 oli virallinen vihkiminen ja olemme nyt naimisissa ja sen myötä nimeni onkin jatkossa Bergstén. Yhteinen nimi on osoitus siitä että ollaan yhtä perhettä, lapsilla oli jo Janeten sukunimi joten oli selkeä ottaa se myös omakseni. Aluksi epäröin nimenvaihtoa ja yritin kysellä muiden mielipiteitä saadakseni aina vaan sama vastaus ”oma päätös” ”en voi mitään tuohon kommentoida” tms. Hetken aikaa piti prosessoida asiaa mutta lopuksi päätös oli aika helppo tehdä. Ja voihan sen vaikka niinkin ajatella että eihän tässä vaihtunut kun puolta nimeä.

Oli hyvä keli, aurinko paistoi ja lämmintä oli 28 astetta. Kaikki sujui mukavasti oltiin ajoissa perillä, vieraatkin saapuivat ja vihkiminen meni mukavasti. Lähdettiin siitä suoraan Aurlahden rannalle ottamaan muutamat kuvat muistoksi tästä päivästä mistä suuntasimme sitten kotiin syömään yhdessä. Oli tarkoitus alunperin mennä ravintolaan rannalla mutta ne aukesivat vasta klo. 12 joten mentiin kotiin kokkailemaan yhdessä ja siitä tuli tosi hyvä. Kotona otettiin vielä lisää kuvia muistoksi ja täälläkin aika hyvät taustat kuvauksille #Onnela.

Bergsténit

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s