Juhlatilan ilmanvaihdon asennus

Suunnitelmissa on ollut asentaa/tehostaa nykyistä ilmanvaihtoa navetan alakerrassa olevaan juhlatilaan. Nykyisellään ilma ei vaihdu tehokkaasti ja sen huomaa erittäin nopeasti kun vietetään aikaa siellä yhdessä. Tila käytetään juhlissa kun tulisi liian ahdasta olohuoneessa. Kosteuskin poistuu/pysyy poissa paremmin kun ilmanvaihto toimii.

Tämä oli ensimmäinen kerta kun olen tehnyt ilmanvaihto kanavien asennukset ja eristykset. Ihan loppuun asti en päässyt mutta tarvittava osuus sain tehtyä että saadaan toi yläkerta häitä varten valmiiksi. Eristäminen oli varsin hankala ja teippiä meni runsaasti, taidan tehdä loppuosa käyttäen toisenlaista eristettä kun toi matto. Olen tyytyväinen tähän ja putket ovat kaikki suorassa joten enää muutama pätkä kaupasta kotiin ja kasaan loppuosa niin kelpaa taas juhlia ilman että happi loppuu.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s